Mijnhypotheekoversluiten.nl

Onderdeel van Vermeulen Verzekeringen B.V.

Uw hypotheek oversluiten en besparen op uw maandlasten?

Het omzetten van het type hypotheek dat u hebt kunt u doen bij uw bank of tussenpersoon. Deze partijen rekenen u voor of u met het oversluiten van uw hypotheek een voordeel kan behalen. Dit kan zijn door een lagere rente of de aflossingsvorm van de hypotheek.

Als u de hypotheek om gaat zetten dan komen hier vaak ook kosten bij zoals; taxatie, notaris, advies en bemiddelingskosten.

Het is dus belangrijk om hierbij te kijken of u deze kosten ook terug gaat verdienen als u de hypotheek gaat oversluiten. Een adviseur of bank medewerker zal u volgens de nieuwe regels duidelijk kenbaar moeten maken of er een voordeel te behalen is door middel van het uitbrengen van een adviesrapport.

Als de nieuwe rente lager is kan het ondanks de omzetkosten zelfs extra geld opleveren om van hypotheekvorm en hypotheek verstrekker te veranderen.

Vraag een onafhankelijke adviseur om advies om u te helpen. Het is immers ingewikkelde materie en het gaat om veel geld. Zo´n belangrijke beslissing kunt u beter niet nemen zonder goed geïnformeerd te zijn!

 

Door onderstaand uw gegevens van uw huidige hypotheek achter te laten en uw gegevens in te vullen maakt u een afspraak met een onafhankelijk erkend hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is een orienteren fase en hierbij bent u geen kosten verschuldigd.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meld je hypotheek aan in het nazorgportaal

Beheer samen met ons je hypotheek

Meer over hypotheken

Huren kopen
Overige

Huren of kopen

Wanneer je van plan bent om bijvoorbeeld het huis uit te trekken, dan stel je, jezelf ongetwijfeld de vraag of je er nu voor dient

2e hypotheek
Hypotheken

2e hypotheek

Het kan op een bepaald ogenblik nodig zijn om naast je bestaande hypotheek nog een tweede hypotheek af te sluiten. Deze tweede hypotheek is eigenlijk

Wil jij ook onafhankelijk hypotheekadvies?

Meld je aan